Om Revon Coffee

Historien om “Ræveilden” går flere hundrede år tilbage. Myten siger, at når efteråret har sin start, og når frosten har meldt sin ankomst, kommer polarræven ud fra sit skjul. Når rævens hale kommer i kontakt med sneen, skaber det gnister, der stille flyver op på himlen. Som torden uden lyn skaber det nordlyset med dens dansende farver.

Har du endnu ikke har oplevet nordlyset, så skal du helt sikkert give dig selv den mulighed. Oplevelsen af de mange farver og mønstre er ubeskrivelige. Denne oplevelse har vi tilført til vores oplevelseskasse. For kaffe er ikke bare kaffe. Det er bønner, der kan blive til en spektakulær smagsoplevelse. Alt er muligt, når det gælder kaffe – om det er store smagseksplosioner eller blide smagsnuancer.

Det behøver ikke være svært at få en god kop kaffe. Med en oplevelseskasse fra Revon Coffee får du alt hvad du behøver for at opleve kaffens nordlys, hver eneste måned. Vi rister forskellige kaffer hver måned, for at du kan opleve alt lige fra de små noter til de kraftige smage.

Kaffeabonnementet er uden binding – og du bestemmer selv hvordan kassen skal sammensættes. Bønner, kværnet, chokolade, måske ekstra chokolade? Det er helt op til dig.

Hvordan gør vi?

Nordlys i en kop, hvordan gør vi det?

Vores kaffe smager som nordlyset i en kop. Det er et kvalitetsløfte vi giver dig. Men hvordan gør vi så? 

Hos Revon Coffee laver vi alt kaffen selv. Det betyder, at vi selv står for hvad der skal importeres, hvordan  og hvornår kaffen skal ristes, så du har kaffen få dage efter. Således kan vi kontrollere, at alt vores kaffe er ansvarlig, af den højeste kvalitet og ristet på den rigtige måde.
Under ristningen er vi ledsaget af en af Danmarks bedste baristaer, Rasmus Jordt, som med sine mange års erfaring hjælper os i de mest komplekse processer. På den måde får du hver måned en kaffe, der er anderledes helt ud til smagsnuancerne i sidste dråbe.

Vi rister i slutningen af hver måned, så du har kaffen 4-7 dage efter. Så slipper du en gang for alle for kaffe, der har stået på hylden i 2 år. Prøv at se på din nuværende kaffe, hvor lang tiden siden den er ristet, du bliver overrasket.

Vores mission

Med vores oplevelseskasser forenkler vi komplekse specialiteter. Det gør vi ved hver måned at skabe en ny og spændende oplevelse via smag, fortælling og viden.

Vores vision

Revon ønsker at være danskernes foretrukne brand indenfor oplevelseskasser med specialiteter.

Manden bag

Kasper Hansen

indehaver, 24 år
Fuldtid i Revon Coffe