Om Revon Coffee

Læs her hvad vi har på hjerte og hvad der skabte Revon Coffee

September 2018 startede Kasper og Emil på Syddansk Universitet i Kolding. De to nye studerende kendte ikke hinanden, men blev ret hurtig gode venner. 
Emil og Kasper havde begge et dagligt forbrug af kaffe, som ret hurtigt blev italesat, ved sammenkomster. Kaffen var typisk alt for bitter og om man tog den ene eller den anden pose i supermarkedet, så var oplevelsen den samme. Dårlig kaffe…

Kasper og Emil mener, at uanset om du på en kold efterårsdag kigger på nordlyset, eller sidder hjemme i en varm stue og får kaffe fra friskristede bønner skal oplevelsernes enkelthed være det samme. Derfor vil vi gå så langt at sige du hos os får nordlyset i en kop. 

Hvordan gør vi?

Nordlys i en kop, hvordan gør vi det?

Vores kaffe smager som nordlyset i en kop. Det er et kvalitetsløfte vi giver dig. Men hvordan gør vi så? 

Hos Revon Coffee laver vi alt kaffen selv. Det betyder, at vi selv står for hvad der skal importeres, hvordan kaffenskal ristes og hvornår det skal ristes, så du har kaffen få dage efter. Således kan vi kontrollere, at alt vores kaffe er ansvarligt, af den højeste kvalitet og ristet på den rigtige måde.
Under ristningen er vi ledsaget af en af danmarks bedste baristaer, Rasmus Jordt, som med sine mange års erfaring hjælper os i de mest komplekse processer. På den måde får du hver måned kaffe, der er anderledes helt ud til smagsnuancerne i sidste dråbe.

Vi rister i slutningen af hver måned, så du har kaffen 4-7 dage efter. Så slipper du en gang for alle for kaffe, der har stået på hylden i 2 år. Prøv at se på din nuværende kaffe, hvor lang tiden siden den er ristet, du bliver overrasket.

Hils på teamet

Co-founder

Kasper Hansen

Co-founder

Emil Fredensborg

Design & Social media

Cecilie Grønbjerg Andersen