Kontakt os

Skriv eller ring

Skriv eller ring hvis du har brug for vores hjælp. 

Vores telefon er åben alle hverdage kl. 8-22.

Mail til os: info@Revoncoffee.dk
Ring til os: 42 34 93 99

Eller udfyld denne formular. 🙂

Mest stillede spørgsmål (FAQ)

Kan jeg opsige mit medlemskab?

Ja. Selvom vores kaffekasser er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Det betyder, at du til enhver tid kan vælge at stoppe dit abonnement (selvom det vil gøre ondt helt ind i vores hjerter).

Du kan gøre dette ved at kontakte vores søde kundeservice på info@RevonCoffee.com

Fra den dag, vi deaktiverer dit abonnement, vil du ikke blive trukket for flere kaffekasser. Den sidste oplevelseskasse, du modtager, vil således være den, du sidst har betalt for inden din opsigelse.

Vi gør opmærksom på, at ønsker du at opsige dit abonnement, så skal vi venligst modtage din udmeldelse inden din fornyelsesdato i den aktuelle måned. Har du fx startet dit abonnement d. 17. januar og efter 6 kasser ønsker at opsige dit abonnement inden du får augustkassen, så skal vi modtage din udmeldelse inden inden d. 17 Juli.

Skulle vi være så heldige, at du vil tilbage i kaffe-familien, kan du til enhver tid logge ind på din profil på vores hjemmeside og genaktivere dit abonnement.

Hvordan har Revon Coffee det med bæredygdighed og økologi?

Vi stræber efter at være en miljømæssigt ansvarlig virksomhed, og derfor er miljøvenlige og økologiske produkter naturligvis noget, vi har med i overvejelserne, når vi finder produkterne til vores månedlige oplevelseskasser.

I forhold til miljøvenlighed, så er alle vores kasser FSC mærket, hvilket betyder at vores emballage ikke går på kompromis med naturen. Dette gælder også alt print, som er kvalitetstjekket og sikret for unødig belastning af naturen. 

Hvad angår kaffen kan vi desværre ikke love, at vi udelukkende leverer økologiske produkter i vores oplevelseskasser. Det vil være aktuelt nogle gange. Vi lover dog at alt kaffe er sporbar tilbage til farmen og med historik over forarbejdningsprocesserne, så vi kan love en top kvalitets bønne hver gang. Når bønner kommer fra regnskovsområder eller lignende, så kaffen også mærket med de nødvendige certifikater så intet natur eller dyreliv har eller vil lide overlast i forhold til dyrkningen af kaffen. 

Er Kaffekassen tilpasset mit behov?

Vi kan desværre ikke skræddersy en kasse til lige præcis dig. Vi er dog opmærksom på at vi i fremtiden bestræber os for at nå det punkt hvor du selv kan vælge, bønner, ristning, område, og meget meget mere.
På den måde at vi kommer til et punkt hvor vi i stedet for en oplevelseskasse og en enkeltkasse, har mulighed for at bestille økologiske kasser, lysristede kasser, regionskasser og meget mere. 

Spørgsmål om Køb

Kan jeg genoptage mit abonnement?

Du kan nemt genaktivere dit abonnement ved at logge ind på din profil og trykke på fanen abonnement og derefter “Forny”. Hvis dine kortoplysninger er forældede, vil du blive bedt om at opdatere dem først. Når dit abonnement er genaktiveret, trækker vi beløbet for dit abonnement med det samme og sender dig den næste kasse de første dage i kommende måned. 

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja. Du kan ombestemme dig indenfor 14 dage. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager din kaffekasse. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage. Du kan læse mere her: https://revoncoffee.com/handelsbetingelser/

Kontakt evt. vores kundeservice på info@Revoncoffee.com, så kan vi guide dig videre i denne sag. 

Hvornår bliver pengene trukket på min konto?

Så snart, du har tilmeldt dig Revon Coffee, trækker vi betaling for din første oplevelseskasse. Betalinger for efterfølgende oplevelseskasse trækkes den sidste hverdag i måneden. Dvs. At du f.eks. vil blive trukket for juliboksen den sidste hverdag i juni måned. Bemærk, at der i nogle perioder vil være to betalinger i din første måned. Lad os forklare:

Melder du dig ind i starten af en måned, vil vi, i forbindelse med indmeldelsen, trække betaling for sidste måneds boks, som vi sender afsted med det samme (vi sender denne oplevelseskasse, da vi ønsker, at du skal have mulighed for at opleve vores bokse så hurtigt som muligt i stedet for at vente til den hemmelige udsendelsesdato omkring midten af hver måned). Derefter trækker vi betalingen for den aktuelle måneds oplevelseskasse indenfor en-to uger efter første betaling. Du kan læse mere om forsendelsen af dine første oplevelseskasse under ”Hvornår kan jeg forvente at modtage min første kaffekasse?”

Ønsker du ikke at beholde en specifik boks, kan du altid gøre brug af din fortrydelsesret og sende boksen tilbage til os. No questions asked. Kontakt blot vores søde kundeservice på info@revoncoffee.com.

Spørgmål om levering

Hvornår bliver min første kaffekasse leveret?

Idet vores oplevelseskasse-udsendelse kun er én gang om måneden, kan der være lang tid mellem bestillingen og modtagelsen. Selvom ventetiden kan være lang, så har vi valgt at gøre det på denne måde for at give dig den bedste oplevelse og en helt ryristet kaffe. 

Dvs. at hvis du melder dig ind i starten af juli måned, modtager du din første kasse i starten af august. Denne ventetid kan være træls, men vi håber at du synes ventetiden er det værd og at du vil bruge ventetiden på at glæde dig. 

Det samme gælder hvis du melder du dig ind i slutningen af juli måned, får du vores oplevelseskasse for august som den første i starten af august. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min kaffekasser?

Revon Coffee er et månedligt abonnement, og vores bokse bliver altid sendt afsted i slutningen af måneden. Den specifikke udsendelsesdato er altid en hemmelighed, da vi elsker at overraske vores medlemmer – men vi sender dig altid en mail og annoncerer på Facebook og Instagram, når vi sender månedens oplevelseskasse afsted. Efter udsendelse modtager du din oplevelseskasse indenfor 1-4 dage.

Psst.. Hvis du hopper ind på din profil, kan du altid se, hvilken uge vi sender boksen ud i.

Hvad er mine muligheder med GLS?

Som kunde hos Revon Coffee bliver dine ordre sendt igennem GLS.

Når du får din oplevelseskasse leveret med GLS er der to valgmuligheder:

Levering til nærmeste pakkeshop:

– Ønsker du denne levering, kan du blot tilmelde dig med en privatadresse og vælge hvilken pakkeshop du gerne vil hente i.

Levering til privatadresse:

– Ønsker du levering direkte til din arbejdsplads, skal du indtaste din arbejdsadresse, huske at skrive virksomhedens navn på, og vælge ‘virksomhedsadresse’ under adressetype. Ønsker du levering direkte til din hjemadresse, skal du indtaste din privatadresse,

Uanset hvilken leveringsform du vælger, modtager du en sms og mail, når din oplevelseskasse er leveret. Alle former for levering er inkluderet i dit Kaffetid abonnement, og du betaler derfor ikke mere eller mindre, hvis du vælger pakkeshop fremfor privatlevering.