Er du nysgerrig på vores tidligere oplevelseskasser?

Kvalitet, ansvarlighed og meget mere oplevelse.

Vil du også være med?

Hvordan fungerer Revon Coffee?

Hvad betyder Revon egentlig? – Revon er en nordisk myte om en polarræv, der med sin pels kunne starte gnister, ved at lade den hvide pels stryge hen over de frostramte overflader i efteråret. De varme gnister ville derefter stige til vejrs og starte nordlysets farver og former. Dette billede skal også være gældende hver måned med vores oplevelseskasser. Vores kaffe er til tiden på eftermiddagen, hvor alle hverdagens opgaver er lavet og man endelig kan sætte sig hen i stolen eller sofaen og få en smagsoplevelse og et stykke chokolade. Her kan man med mobilen gå ind på linket der følger med i hver kasse og læse om bønnen, se videoer af os der fortæller og meget mere. Nogen slapper af i ti minutter, mens andre kan bruge meget længere tid på at ”nørde” kaffe. Og så er der jo altid plads til selskab så man kan sidde og smage og opleve kaffen sammen med en anden. En bedsteforælder der kommer forbi, en kammerat, en kollega eller sin samlever. Kaffetiden eksisterer i sommervarmen i solen, og på de mørke vintereftermiddage med tændte stearinlys. Der er ingen regler for din kaffetid – det skal bare være hyggeligt, lærerigt og smagfuldt.

Som medlem hos Revon Coffee får du en ideel måde at bevæge sig rundt i bønnejunglen, nyde samvær med venner eller familie og få en god kaffeoplevelse i højeste kvalitet. Vi gør os umage for at finde produkter i høj kvalitet og samarbejder kun med farme der tager ansvar for naturen og lokalsamfundet.

Hos Revon Coffee har du mulighed for at vælge mellem forskellige abonnementskasser i forskellige størrelser, der alle indeholder kaffebønner i høj kvalitet. Der findes både kasser med en enkelt pose kaffebønner og kasser med to og fire poser kaffe. Så om det enten er til familien med flere kaffedrikkere, eller til personen der ønsker at prøve noget forskelligt, så har vi kassen til dig.

Vi ved det kan være svært at melde sig til et abonnement uden binding uden at prøve det først. Er der en bindingsperiode? Er det ikke mig? Der er mange spørgsmål, og derfor giver vi dig mulighed for at prøve en enkeltkasse fra Revon Coffee, så du kan forelske dig i oplevelseskassen hjemme i dit eget køkken. Vores enkeltkasser indeholder præcis det samme som vores abonnementskasser, den bliver dog kun leveret en gang. Kassen sammensætter du selv her på siden, så du ikke få mere end hvad du har lyst til. Køber du en enkeltkasse så gør vi alt for at opfylde dine forventninger. Køber du derefter et abonnement så lover vi du vil bruge det mere end dit abonnement i fitnesscenteret.

Skridt for skridt – fra producent til kaffekop

Hos Revon Coffee henter vi vores egne bønner hjem til vores risteri, direkte nede fra farmene rundt omkring ækvator. Disse farme udvælger vi nøje så vi er sikre på at kvaliteten er i top, at bønnerne er bæredygtige og at intet bliver lavet på bekostning af lokalsamfundet og skov/regnskov. På vores risteri bliver bønnerne ristet med de nyeste metoder. Dette gør at vi kan påvirke bønnernes syrlighed og derved fremriste smagsnuancer, for eksempel til nuancer af kakao. Vi vælger selv de bønner der skal med i jeres bokse, så vi har 100% styr på at hver gang bliver en ny oplevelse. Nogle gange vil du modtage en enkelt type kaffebønner, og andre gange sammensætter vi det med andre bønner. Men alt hvad vi gør i kassen, har en højere oplevelses-mening. Vigtigst er, at vi altid sørger for at udvælge vores favoritter til jer. Inden vi afleverer pakken til posten, giver vi den til polarræven, så du får en oplevelse der er lige så rig som hvis du stod og så på nordlyset.

 

Hvorfor skal du vælge Revon Coffee?

Men hvorfor lige vælge Revon Coffee’s kaffeoplevelser? Vi vil gerne give dig et par grunde til hvorfor vi synes at du skal vælge os som guide på dit kaffeeventyr. Nedenfor kan du læse, hvorfor vi synes du skal vælge os til at finde din næste kaffebønne, og danne rammen for et kaffeeventyr.

Vi tager ansvar

Vi tager naturligvis ansvar med vores produkt. Når du får dine bønner fra os, garanterer vi at de kommer fra en bæredygtig producent og fra ordentlige vilkår. Derudover er alle vores importerede bønner fra skov og regnskovsområder, certificeret med de nødvendige certifikater der beviser at bønnerne ikke er dyrket på bekostning af naturen. Det betyder at du er med til at sikre dyreliv og natur, hver gang du modtager en oplevelseskasse fra Revon Coffee.

Du har ingen binding

Du har selvfølgelig ikke nogen binding når du abonnerer på vores oplevelseskasser. Det skal være ubesværligt at være forbruger i Danmark, og vi ønsker ikke skabe forvirring, irritation og kryptiske bindingsperioder. Så selvom du kun ønsker at prøve vores produkt en gang eller to, er der ingen binding og du er altid mere end velkommen til at komme tilbage til os igen, og fortsætte kaffeeventyret.

Du får den bedste kvalitet

Vi skal passe på kaffekunsten og værne om de teknikker og værdier der findes i branchen. Derfor får du kun den bedste kvalitet hos os. Vi ønsker at give dig en ”Waow”-fornemmelse, som du vil dele med dig selv over morgenkaffen, familien ved eftermiddagskaffen eller vennerne efter en lækker middag. Man får ikke ”Waow”-fornemmelser af dårlig kvalitet, så det får du ikke hos os. Vi importerer kun fra passionerede kaffefarme, der ønsker at dele sin passion med os og med dig. Farmene skubber hele tiden grænsen for hvad der kan lade sig gøre, og vi vil gerne dele deres succesoplevelser med dig. Det kan være en ny type bønne eller en helt ny smagskombination.

Garanti for god kvalitet

Du skal have vores garanti for at du modtager kaffe i høj kvalitet. Skulle det dog imod alt forventning ikke være tilfældet, sørger vi for at erstatte bønnen med det samme. Når man er på eventyr kan man nogle gange komme på afveje, men på vores kaffeeventyr gør vi vores bedste for at det ikke er tilfældet.

Variation og nye produkter

Vi vil gerne udvide danskernes kaffehorisont, og vise alle de smage og nuancer der findes i kaffeverdenen. Ligesom rødvin, har kaffe utroligt mange smagsnuancer, der rækker fra chokolade, krydderier og tobak, til mere friske smage som bær og frugt. Dette skal opleves i kaffebønner af høj kvalitet, så du kan få alle nuancerne med. Derudover er de danske risterier vilde med at eksperimentere med at tilsætte forskellige essenser til kaffen. Det kan være Irish Cream, Lakrids og Kakao, der giver helt unikke smage og et ekstra pift til eftermiddagskaffen. I vores abonnementskasser sørger vi altid for at bringe dig nye produkter og bønnevariationer, der kan være med til at dyrke interessen for kaffens mange forskellige nuancer. Finder vi noget nyt og spændende, en helt ny smag eller en anden type bønne, glæder vi os til at dele den med dig, og lukke dig med ind i vores nysgerrige og hyggelige kaffeunivers. Vi vil give dig en stor oplevelse, som du kan snakke om over en perfekt brygget kop bæredygtig kaffe i høj kvalitet.