Oplevelseskaffe

– Sådan fungerer det

Bliv introduceret til smagsnuancer, kaffens land og passende bryggeopskrifter.

Prøv nu - vi betaler fragten

Oplevelseskaffe

– Sådan fungerer det

Prøv nu - vi betaler fragten

Vejen til din ynglingskaffe

Du ved måske vor indviklet vin og øl er? Og nu høre du også at kaffe er mindst lige så indviklet. – Bare rolig, vores oplevelseskasser er hvad du mangler.

Med hjælp fra nogle af branchens bedste sammensætter vi en spændene oplevelse hver gang og rister kaffebønnerne så du kan prøve hvad kaffe i virkeligheden er hver måned. 

Vi forklare altid tankerne bag vores kaffer, guider dig igennem de forskellige smages nuancer, og giver altid bryggeopskrifter med så du kan brygge som en professionel.

For hver kaffelevering, plantes du et træ i kaffens land.

Det får du i prøvekassen

Nede i din prøvekasse vil, et månedsbrev tankerne bag kaffen og opskrifter er fortalt, og selvfølgelig en gratis sød overraskelse hver gang. – Alt hvad du skal bruge for at komme godt igang. 

Hvilken kaffe rister vi?

Vi rister altid “omnia-rist”, hvilket hverken er lysristet eller mørkristet. Det er en mellemristning som gør det muligt for os at få de søde og frugtige smagsnoter frem, og samtidig få til de dybe nuancer frem så som karamel og mørk chokolade.

Hvad er månedsbrevet?

Månedsbrevet er der hvor vi kan vejlede, guide og give tips og tricks omkring kaffen. Der medfølger altid et månedsbrev til oplevelsen så du kan læse hvilken kaffe du har fået, hvor den kommer fra, og hvad det er der gør kaffen speciel. – Og så giver vi selvfølgelig altid nye bryggeopskriver med.

Ansvarlighed og miljøvenlighed

En stor ting hos os er vores fokus på kaffens ansvarlighed og vores miljøvenlighed tilbage til verden. Alle vores kaffer er derfor certificeret og kontrolleret for ikke at gå på kompromis med natur og menneskeforhold, hverken under dyrkning, høstning eller transporteringen. Vores 1-for-1 koncept gør at vi for hver levering du modtager kan plante et træ der hvor den kaffe du har modtaget er dyrket. 

Gør verden bedre, en kop ad gangen

Det betyder fremover at hver gang du modtager kaffe fra os, så kan vi sende midler til landet hvor din kaffe kommer fra så der kan blive plantet et træ! Det vil sige, jo mere kaffeoplevelser du får, jo mere godt gør du for verdenen og landet kaffen kommer fra!

Lad os gøre verdenen bedre ved at drikke god kaffe! – Og vi hjælper dig selvfølgelig.